Neuvottelupäivä Kymenlaaksossa

Kymenlaakson Sotaveteraanipiirin perinteinen neuvottelupäivä järjestettiin Kouvolassa Puhjonrannan kurssikeskuksessa 2.10.2020. Neuvottelupäivän aiheena oli Kymsoten palvelut ja perinnetyön kartoitus. Kaisa Kelkan johdolla esiteltiin miten veteraanien kotiin tuotavat palvelut on hoidettu Kymenlaaksossa. Antti Olsen toi esille kuntoutuspalveluiden toteutumisen korona-aikana Kymenlaaksossa. Eero Mattila esitteli perinnetyön tämänhetkisen päivityksen Kymenlaaksossa. Ohjelmaan kuului myös ajankohtaiset aiheet ja vuoden 2021 toimintakalenterin esittely. Tilaisuuteen osallistui myös Rintamaveteraanien Kymen piirin puheenjohtaja Pentti Hämäläinen Haminasta.

Kokouksen alussa luovutettiin liiton myöntämät ansiomitalit ja ansioristit. Kuvassa Liisa Paavilainen saa kultaisen ansioristin puheenjohtaja Arto Mikkoselta.
Huomionosoituksen kohteena olleet henkilöt vasemmalta lukien: Ansiomitalit Päivi Lindeman-Pakarinen Kouvolasta ja Teija Viikari Kotkasta, kultainen ansioristi Liisa Paavilainen Kouvolasta ja ansioristit Esko Pohju ja Seppo Raanti Karhula-Kymistä. Oikealla ovat piirin pj Arto Mikkonen ja tj Toivo Hartikainen

Teksti Toivo Hartikainen

Kuvat Eero Mattila