Kouvolan Sotaveteraanien kevätkokous

 

Kouvolan Sotaveteraanien kevätkokous pidettiin 25.2.2021 Tuulensuojassa koronarajoitusten mukaisin turvavälein ja rajoitetun osanottajajoukon läsnä ollessa paikalla. Kokous oli poikkeuksellinen koko yhdistyksen historiassa. Kokouksessa oli paikalla 10 jäsentä, eikä kuoro ollut esiintymässä.

Ennen varsinaisia kokousasioita puheenjohtaja luki vuonna 2020 rivistä poistuneitten jäsenten nimet. Toiminnanjohtaja sytytti muistokynttilän ja pidettiin hiljainen hetki pois nukkuneitten muistoksi.

Tilaisuudessa luovutettiin Sotaveteraaniliiton myöntämä kultainen ansioristi veteraanityön pitkäaikaisesta työstä Kari Korkalaiselle.

Kari ja Arto

Kokouksen puheenjohtajana toimi Raimo Kinnunen. Kokous oli sääntöjen mukaan koolle kutsuttu ja päätösvaltainen. Halukkailla jäsenillä oli mahdollisuus tutustua kokousaineistoon ennen kokousta. Muutama henkilö käytti tätä mahdollisuutta hyväkseen.

Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2020 toimintakertomus ja tilit. Toiminnantarkastajien lausuntoon perustuen hallitukselle ja toiminnanjohtajalle myönnettiin tili- ja vastuuvapaus.

Kokouksen lopussa toivottiin mahdollisimman nopeasti päästävän rajoituksista vapaaksi.

Sotaveteraaniliiton ansiomitali luovutettiin erillisessä tilaisuudessa 5.3.2021 maakuntaneuvos Harri Helmiselle ja Kaisa Kelkalle.

Harri Helminen

 

Kaisa ja Arto

Sami Aholle luovutettiin piirin myöntämä hopeinen ansiomerkki.

Sami ja Arto

Teksti Toivo Hartikainen

Kuva 1 Paavo Mikkonen

Kuvat 2, 3 ja 4 Toivo Hartikainen