Header

Perinnetiedon digitointiprojekti käynnistynyt!

helmikuu 18th, 2018 | Posted by Kim J in Ajankohtaista | Uutiset - (Kommentit pois päältä artikkelissa Perinnetiedon digitointiprojekti käynnistynyt!)

Kymenlaakson Sotaveteraanipiiri on 1980-1990 luvuilla ansiokkaasti kerännyt sota-ajan perinnetietoa haastattelemalla alueen veteraaneja. Käynnissä on talkootyönä alkuperäisten, yli 200 C-kasetin digitointi. Jokainen kasetti soitetaan yksi kerrallaan, tallennetaan tietokoneelle ja editoidaan mm. kohinanpoistolla. Valmiit tallenteet julkaistaan aikanaan netissä, pysy kuulolla! PS: Jos sinulta löytyy C-kasettisoitin ja haluat osallistua digitointitalkoisiin tai vaikka editointivaiheeseen, laita meiliä osoitteeseen kim.ksvp@gmail.com Kymenlaakson Sotaveteraanipiiri …
Read more

Piirillä uusi nettivastaava ja nyt myös sivut Facebookissa

helmikuu 12th, 2018 | Posted by Kim J in Ajankohtaista | Uutiset - (Kommentit pois päältä artikkelissa Piirillä uusi nettivastaava ja nyt myös sivut Facebookissa)

Kymenlaakson Sotaveteraanipiirin nettivastaavaksi on valittu Kim Jokela. Piirin uudet Facebook-sivut löytyvät osoitteesta www.facebook.com/kymensotaveteraanit. Tervetuloa tutustumaan ja tykkäämään!  

Tukea sotaveteraaneille

maaliskuu 11th, 2014 | Posted by Toivo Hartikainen in Ajankohtaista | Uutiset - (Kommentit pois päältä artikkelissa Tukea sotaveteraaneille)

Heijastimia ja hirven lihaa Kouvolan Sotaveteraanit saivat tukea kotiavun järjestämiseen kahdelta eri järjestöltä joulukuussa. Ei tosin paistien ja heijastimien muodossa, mutta niiden avulla. Heijastimia koululaisille. Pieni kouvolalainen, vain vajaan kymmenen henkilön, yhdistys Rockin` Cocks ry on järjestänyt useana vuotena itsenäisyyspäivää edeltävänä iltana konsertin jonka tuotto on luovutettu Kouvolan sotaveteraaneille. Yhdistys itse ei soita, mutta järjestää …
Read more

Piirin vuosikokous 2014

maaliskuu 11th, 2014 | Posted by Toivo Hartikainen in Ajankohtaista | Uutiset - (Kommentit pois päältä artikkelissa Piirin vuosikokous 2014)

Kymenlaakson Sotaveteraanipiiri kutsui Börje Broaksen Pyhtäältä ja Panu Loikkasen Kouvolasta kunniajäseniksi. Molemmat ovat aikaisemmissa työtehtävissään, ja eläkkeelle siirryttyään piirin johdossa, toimineet monin eritavoin piirin ja veteraaniveljiensä hyväksi. Kutsu esitettiin piirin vuosikokouksessa 5.3.2014 Kotkassa. Kunniamerkein piiri kiitti ansioituneita työnsä tukijoita ja jäseniä. Suomen Sotaveteraaniliiton myöntämät ansiomitalit kodinhoidonjohtaja Pia Ruuskaselle Kotkasta, ikääntyneiden palveluiden johtaja Arja Kummulle Kouvolasta …
Read more